Crede în bine! Împarte bucurie! - Focus Prima TV

Crede în bine! Împarte bucurie!

De 24 de ani, Prima TV crede în bine! În 24 de ani, am încercat să arătăm extraordinarul din oamenii obișnuiți. În
fiecare săptămână, voluntarii Asociației Magic pregătesc pachete cu alimente, produse de igienă, medicamente, dar și … bunătate! Toate pentru copiii internați în secțiile de Oncopediatrie. Colegele noastre, Marina Niţoiu şi Maria Iordănescu, s-au transformat în zâne bune pentru cei mici și au ajutat la pregătirea pachetelor pentru aceştia. În decembrie, aniversăm 24 de ani de Prima TV prin 24 de zile pline de bucurii magice.

În urmă cu 4 ani, Corina a intrat pentru prima oară într-o secție de Oncopediatrie. De atunci este sprijin pentru copiii internați acolo, dar și pentru părinți. Prin jocuri și o vorbă bună reușește să-i facă să uite, pentru câteva momente, de cumplita boală.

Într-o perioadă dificilă, în care găsim tot mai greu resurse de speranţă şi încredere, PrimaTv şi Asociaţia Magic şi-au unit forţele pentru a împărţi bucurie copiilor din spitale. Colegele noastre, Marina Niţoiu şi Maria Iordănescu, au ajutat la pregătirea a 25 de pachete pentru copiii internaţi la Insititutul Oncologic din Bucureşti.

Peste 80 de astfel de pachete sunt trimise, săptămânal, micilor luptători din spitale.

Odată terminate pachetele, ele sunt gata să ajungă la copii. Pe lângă lucrurile materiale pe care le primesc, darul cel mai de preţ pentru ei este bunătatea.

Te invităm să devii ambasadorul faptelor bune și să trăiești 24 de zile fantastice pentru 24 de ani de Prima TV: Împarte bucurie! CREDE ÎN BINE!

Total
0
Shares
Total
0
Share