Crește singură doi copii și 6 nepoți, din salariul minim – Focus Prima TV

Crește singură doi copii și 6 nepoți, din salariul minim

Credem în binele pe care îl putem face pentru semenii noștri mai puțin norocoși. Continuăm campania Prima TV cu un om care din puţinul său se încăpăţânează să ofere o viaţă mai bună copiilor. Câștigă salariul minim pe economie, dar are în grijă 6 nepoți și doi copii. Este povestea unei femei de 50 de
ani din Râșnov,. Pe lângă locul de muncă stabil pe care-l are, Aranka mai muncește cu ziua pentru a-i ține pe cei mici la școală. Povestea ei impresionantă, într-un material realizat de Elisa Bajzat și Daniel Claudiu Maftei.

Aranka Nyilas trăiește într-o casă micuță, cu doar două camere, din Râșnov, dar a adunat lângă ea alte 8 suflete, doi copii ai ei și 6 nepoți. 5 dintre aceștia din urmă au fost aduși din Polonia, în urmă cu 3 ani, când fata ei, care locuia acolo, a fost arestată pentru complicitate la furt și închisă pentru 1 an și 8 luni, iar acum este în arest la domiciliu. Aranka îi consideră pe toți copiii ei și luptă să-i vadă realizați în viață. Femeia lucrează la o companie de furnizare a apei, unde câștigă salariul minim pe economie și, în plus, mai muncește și cu ziua. Se descurcă greu cu banii, dar o ajută și copiii, care o iubesc foarte mult.

Ca toți copiii din mediul rural pe timp de pandemie, și cei ai Arankăi au probleme cu școala online.

Premiant în Polonia, cu multe note de 10, Robert, nepotul ei, a trebuit s-o ia de la capăt în România dar lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit. Cu toate astea, nu s-ar mai întoarce printre polonezi.

De Sărbători, copiii nu și-au dorit nici dulciuri, nici jucării, ci doar ca mama lor să vină la ei. Din nefericire, aflată în arest la domiciliu, aceasta nu a putut veni. Iar bunica Aranka s-a îngrijit să le ofere atât cât a putut. Pentru cei care doresc să le aducă un zâmbet pe față Arankăi și celor 8 copiii ai ei ne pot scrie pe adresa de email credeinbine@primatv.ro sau pot dona în contul deschis pe numele Nyilas Aranka.

Total
0
Shares
Total
0
Share