Crimă din gelozie, în curtea bisericii - Focus Prima TV

Crimă din gelozie, în curtea bisericii

O dublă tragedie care putea fi evitată a avut loc în județul Argeș! O femeie si fiul ei în vârstă de 15 ani au fost uciși de fostul iubit al femeii, în curtea unei biserici. După, agresorul ar fi încercat să se sinucidă. Furios și plin de
durere, bărbatul cu care victima trăia de puţin timp, acuză Poliţia că deşi existau plângeri împotriva ucigaşului, nimeni nu a făcut nimic. Mai mult, agresorul o ameninţase pe femeie că o omoară chiar şi într-o emisiune TV.

Tragedia a avut loc în comuna Mihăești din judetul Argeș, în curtea bisericii satului Drăghici. Femeia de 38 de ani și fiul ei, de 15 ani, trăiau in localitate de o jumătate de an și se mutaseră împreună cu un alt bărbat. Asta l-a scos din fire pe fostul iubit, care o urmarea de o săptămână.

Femeia ar fi făcut plângeri la Poliția Locală pentru că este urmărită și amenințată, mai spune bărbatul.

Mai mult, crima fusese anunţată într-o emisiune tv, în urmă cu aproape 5 luni.

Procurorul de caz spune, însă, că atât femeia, cât şi bărbatul, au fost chemaţi, în luna februarie, la Poliţie la audieri, la scurt timp după emisiunea tv, pentru o plângere depusă pentru infracţiunea de ameninţare.

În ziua atacului, femeia nu a vrut să fie însoțită de noul iubit și acest lucru i-a fost fatal. Agresorul a profitat că este doar cu copilul și i-a urmărit până la biserică, unde a decis să-i omoare. Preotul din sat a fost cel care l-a găsit mort pe copilul femeii și a anunțat Poliția.

După ce l-a ucis pe copil, agresorul a fugit în curtea bisericii după femeie.

Orbit de gelozie, agresorul a încercat apoi să-și ia viața lângă cea pe care spunea că o iubește. Polițiștii l-au găsit plin de răni. O ambulanță l-a transportat la spital.

Total
0
Shares
Total
0
Share