Criminalul de la Cernavodă și-a recunoscut fapta – Focus Prima TV

Criminalul de la Cernavodă și-a recunoscut fapta

Criminalul de la Cernavodă și-a recunoscut faptele și le-a povestit procurorilor pas cu pas cum a omorât-o pe
profesoara de psihologie în apartamentul ei. A fost o noapte lungă, la Constanța, cu ore întregi de audieri. La capătul lor, anchetatorii au reconstituit filmul crimei, minut cu minut. Autorul a fost dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Cosmin Hărăbor s-a dus la profesoara de psihologie, cu gandul ca s-o jefuaisca. Stia ce are-n casa, pentru ca ii
facuse cateva lucrari in urma cu putin timp. Cand i-a batut la usa, i-a spus ca merge pana la masina si-ar vrea sa lase niste lucruri putin timp.

Exact in acea clipa Cristina Palu s-a-ntors in sufragerie si l-a vazut. A inceput sa tipe si sa-l ameninte ca suna la Politie. Barbatul a uitat de jaf si-a tabarat asupra ei.

Femeie a murit sufocata, sub ochii criminalului care habar navea. Initial, el a crezut-o lesinata, dar dupa catva timp si-a dat seama ca nu isi mai revine. A stat in casa cu lumina stinsa gandid un plan.

Cosmin Hărăbor a plecat spre ziua, dar nu cu mana goala: a luat din geanta profesoarei 5oo de lei, un telefon, trei carduri bancare, cheile casei si de la masina victimei. Acasa i-a spus fratelui ce a facut. Cand politistii l-au gasit, acesta încercase deja să se otraveasca. Acum e acuzat penal de omor calificat si talharie calificata. Risca pedeapsa pe viata in penitenciar.

Total
0
Shares
Total
0
Share