Cum a ajuns Nepal a doua Indie. Imaginile îngrozitoare din ultimele zile arată cât de devastator este noul val Covid – Focus Prima TV

Cum a ajuns Nepal a doua Indie. Imaginile îngrozitoare din ultimele zile arată cât de devastator este noul val Covid

Agerpres

În Nepal, cazurile de Covid-19 sunt în creștere, spitalele sunt copleșite, iar prim-ministrul țării cere ajutor din partea altor națiuni. Imaginile din ultimele zile sunt cutremurătoare, temerile fiind că țara va ajunge la un nivel care va depăși chiar și India prin situația sanitară critică în care se află.

Nepal raportează acum aproximativ 20 de cazuri zilnice de Covid-19 la 100.000 de persoane – cam același număr pe care îl raporta India acum două săptămâni, scrie CNN.

Weekendul trecut, 44% din testele Covid din Nepal au fost pozitive, potrivit cifrelor oficiale transmise de autorități și citate de Crucea Roșie.

Ceea ce se întâmplă în India acum arată o imagine viitoare îngrozitoare și previzibilă a Nepalului, dacă nu putem ține sub control acest ultim val de Covid, care ia tot mai multe vieți în fiecare minut”, a declarat președintele Crucii Roșii din Nepal, Dr. Netra Prasad Timsina, într-un comunicat.

Total
0
Shares
Total
0
Share