Cum a fost ucis în bătaie un om al străzii din Craiova. „Timp de 40 de minute l-a lovit continuu” - Focus Prima TV

Cum a fost ucis în bătaie un om al străzii din Craiova. „Timp de 40 de minute l-a lovit continuu”

Bărbatul, în vârsta de 52 de ani, şi-a găsit sfârşitul după ce a zăcut în agonie ore întregi. Momentul bătăii a fost surprins de o cameră de supraveghere. „M-a înjurat de mamă”, a spus agresorul.

Cumplita faptă s-a întâmplat într-un cartier din Craiova, anul trecut, în luna octombrie, iar dosarul penal a ajuns acum la faza sentinţei definitive. 

Andrei Panainte, în vârstă de 40 de ani, tocmai plecase de la concubina sa şi în drumul spre casă a întâlnit un bărbat pe care-l cunoştea de mai mult timp. L-a invitat să-i „dea un grătar şi să bea împreună un pahar de rachiu”.

Omul, care dormea pe străzi, a acceptat fericit invitaţia. Avea 52 de ani. După câteva pahare băute împreună, între cei doi a izbucnit o ceartă. Panainte i-a dat un pumn invitatului, iar omul a căzut imediat la pământ. „Timp de 40 de minute l-a lovit continuu”, au reţinut procurorii în rechizitoriul întocmit ulterior. Omul a fost lovit cu pumnii şi picioarele cu o cruzime greu de deschis, iar întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.  

După ce s-a oprit, Panainte l-a luat pe omul străzii, l-a spălat pe faţă, l-a dus în casă şi l-a aşezat pe o canapea. Apoi a mers să tragă un pui de somn. Când s-a trezit, victima gemea. Panainte nu a schiţat un gest să-l ajute. Şi-a schimbat hainele pline de sânge şi a plecat la concubina sa.

Total
0
Shares
Total
0
Share