Cum rămâne cu pensiile speciale. Orban: Le desființăm pe ale parlamentarilor/ Cioloș: Toate care nu se justifică/ Kelemen: Toate – Focus Prima TV

Cum rămâne cu pensiile speciale. Orban: Le desființăm pe ale parlamentarilor/ Cioloș: Toate care nu se justifică/ Kelemen: Toate

Odată cu începutul noii sesiuni parlamentare, liderii coaliție de guvernare se întrec, din nou, în promisiuni despre eliminarea pensiilor speciale. Însă, punctele de vedere ale PNL, USR PLUS și UDMR în privința eliminării pensiilor par diferite. 

Liberalii susțin eliminarea, pentru început, a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Acest lucru poate fi făcut relativ simplu, prin modificarea Statutului senatorilor și deputaților. Ulterior, spune președintele PNL, Ludovic Orban, odată cu o nouă lege a pensiilor, vor fi eliminate și restul pensiilor speciale.

„Am discutat doar despre statutul deputaților și senatorilor pentru a desființa aceste pensii speciale ale parlamentarilor. Odată cu îmbunătățirea legislație în domeniul pensiilor vom viza și reglementările privitoare la pensiile speciale.”, a declarat Orban, după ședința conducerii PNL.

Total
0
Shares
Total
0
Share