Cursa vaccinurilor. SUA primește 200 de milioane de doze Pfizer cu două luni mai devreme. Europa, nemulțumită de reducerea livrărilor – Focus Prima TV

Cursa vaccinurilor. SUA primește 200 de milioane de doze Pfizer cu două luni mai devreme. Europa, nemulțumită de reducerea livrărilor

Pfizer va putea furniza SUA dozele de vaccin contractate mult mai repede decât se anticipase anterior, a declarat marți  Albert Bourla, CEO-ul Pfizer. Acesta a precizat că vor putea fi livrate mai multe doze de vaccin, după ce autoritățile din SUA au aprobat folosirea a șase doze dintr-un flacon, în loc de cinci, scriu Forbes și Business Insider. Între timp, Europa se confruntă cu o reducere a livrărilor, care a dus la tensiuni între Pfizer/BioNTech și țările membre.

Pfizer va putea furniza SUA cele 200 de milioane de doze contractate- suficient pentru a imuniza 100 de milioane de oameni – cu două luni mai devreme decât se aștepta anterior, a declarat Bourla la un forum organizat de Bloomberg.

CEO-ul Pfizer a anunțat că compania, împreună cu partenerul BioNTech, vor putea livra acum 120 de milioane de doze în primul trimestru, cu 20 de milioane mai mult decât era de așteptat. 

Total
0
Shares
Total
0
Share