”Dacă nu s-ar fi implicat armata în organizarea centrelor de vaccinare și ar fi lăsat totul pe DSP-uri, vaccinarea ar fi fost un fiasco”. Rareș Bogdan, la Insider Politic. - Focus Prima TV

”Dacă nu s-ar fi implicat armata în organizarea centrelor de vaccinare și ar fi lăsat totul pe DSP-uri, vaccinarea ar fi fost un fiasco”. Rareș Bogdan, la Insider Politic.

Rareș Bogdan: Joi mă vaccinez cu vaccinul care o să-mi fie repartizat. Dacă îmi pică Astra Zeneca, mă vaccinez fără niciun fel de problemă. Fratele meu și cumnata mea s-au vaccinat cu AstraZeneca și nu au avut niciun fel de reacții adverse.

Rareș Bogdan: Sunt 3 lucruri la care România stă grozav: la inteligență stăm fantastic, la internet, unde viteza este incredibilă, și la vaccinare.

Rareș Bogdan: Eu cred că în cazul în care nu s-ar fi implicat armata în organizarea centrelor de vaccinare și ar fi lăsat totul pe DSP-uri, vaccinarea ar fi fost un fiasco.

Sebastian Zaichmann: Daca erați în locul lui Vlad Voiculescu, ați fi publicat centrele de vaccinare secrete?
Rareș Bogdan: Cred în buna lui credință, dar cred că s-a grăbit un pic. Aș fi fost mult mai atent și aș fi cerut o analiză: “Băi, oameni buni, aici sunt și oameni din structurile speciale? Dacă sunt oameni care au venit special în România să se vaccineze, aduși de structurile respective, nu vreau să îi devoalez, pentru că nu vreau să ajung un al doilea Pacepa”.

Rareș Bogdan: Nu suntem de acord cu înfierea de copii de către cuplurile minorităților sexuale. E o chestiune care schimbă lumea și cu asta nu pot fi de acord.

Rareș Bogdan: Unii, când văd un personaj cunoscut, volubil, care comunică relativ ușor, care are o anumită simpatie publică,  apare ăn încrederea populației, unii poate devin invidioși sau se tem.
Sebastian Zaichmann: Vă referiți la Ludovic Orban.
Rareș Bogdan: Nu neaparat Ludovic, poate oameni din jurul său și el s-a lăsat influențat.

Rareș Bogdan: M-am simțit dat deoparte după alegerile europarlamentare. Dacă vă uitați pe pagina partidului nu o să vedeți nicio poză cu Rares Bogdan în doi ani de zile.

Sebastian Zaichmann: Candidați la șefia PNL?
Rareș Bogdan: Nu m-am gândit încă, dar nu cred. Cred că voi susține o echipă. E greu de la Bruxelles să conduci un partid. Voi susține o echipă care să înțeleagă că PNL nu trebuie să ajungă la soarta PNT, că PNL trebuie să rămână un partid de minim 25% – 30%.

Rareș Bogdan: Ludovic Orban trebuie să înțeleagă că trebuie să fie mai puțin autocratic, adică să împartă puterea. Deocamdată Ludovic Orban are prima șansă la șefia PNL. Dar asta nu înseamnă că nu se poate construi o alternativă. Pot candida Florin Cîțu, Emil Boc, Ilie Bolojan.

Rareș Bogdan: Am văzut că sunt lideri în coaliție care își închipuie că PNL nu va avea candidat la prezindențiale și se va preda. Eu nu sustin decât un penelist. Vom avea cu siguranță candidat.

Rareș Bogdan: Niciodată nu ne vom da jos premierul.

Rareș Bogdan, despre lupta din PNL: Noi stăm într-un palat, într-un bloc. Să nu ajungem să ne batem pentru a fi seți într-o garsonieră.

Rareș Bogdan: La alegerile europarlamentare, dacă nu erau Rareș Bogdan, nu știu dacă ați auzit de el, și Klaus Iohannis, PNL lua 20%. Tandemul Rares Bogdan – Klaus Iohannis a adus 8% și PNL nu ar trebui să uite asta niciodată.

Rareș Bogdan: La parlamentare partidul trebuia să își spună cuvântul și să facă 35%. A făcut 25%.

Sebastian Zaichmann: Daca ați fi fost în locul lui Florin Cîțu, l-ați fi schimbat pe Octav Bjoza din funcția de subsecretar de stat?
Rareș Bogdan: Cred că a greșit profund. Eu sunt nepot de deținut politic.

Total
0
Shares
Total
0
Share