DE LA PROMISIUNI DE LIGA CAMPIONILOR, LA UN PAS DE FALIMENT! ”N-AI SERINGI, SĂ N-AI FAŞĂ, SĂ N-AI UN GEL DE 9 LEI? EXISTAU DOUĂ-TREI ROLE DE LEUCOPLAST”. ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PRIMA LIGĂ DIN ROMÂNIA – Focus Prima TV

DE LA PROMISIUNI DE LIGA CAMPIONILOR, LA UN PAS DE FALIMENT! ”N-AI SERINGI, SĂ N-AI FAŞĂ, SĂ N-AI UN GEL DE 9 LEI? EXISTAU DOUĂ-TREI ROLE DE LEUCOPLAST”. ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PRIMA LIGĂ DIN ROMÂNIA

Dinamo pare o echipă care va intra cât de curând în faliment, aspect la care te trimite şi mai mult cu gândul o declaraţie oferită recent de fostul medic al ”câinilor”, Adrian Motoacă. Acesta a fost astăzi în cantonamentul de la Săftica şi a făcut, apoi, câteva declaraţii incredibile despre ce se întâmplă în acest moment la Dinamo.

Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă şi atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare.

Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înţelege şi spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai faşă, să n-ai un gel de 9 lei? E o imagine dezolantă de club de Liga 4! Îmi cer scuze, poate suporterii şi-au pus speranţe că sunt o soluţie viabilă, dar nu.

Total
0
Shares
Total
0
Share