Decizia instanţei în cazul unui bărbat acuzat de viol. „Dacă victima nu s-a împotrivit, înseamnă că a acceptat” - Focus Prima TV

Decizia instanţei în cazul unui bărbat acuzat de viol. „Dacă victima nu s-a împotrivit, înseamnă că a acceptat”

Anagajatul unul centru de plasament din Sălaj a fost acuzat că ar fi violat o tânără de 20 de ani. În schimb, instanţa l-a achitat, iar DGASPC Sălaj. Asta deşi procurorii au susţinut că bărbatul a săvârşit în mod repetat, prin constrângere psihică, acte de agresiune sexuală asupra tinerei.

Bărbatul acuzat de viol este angajat într-un centru de plasament din Sălaj, unde locuiesc copii aflaţi în protecţia statului. Deşi a fost acuzat de viol, el a fost achitat în instanţă. Potrivit Libertatea, judecătorul a stabilit că fata nu s-a împotrivit şi nici nu a spus celor din jurul ei ce a păţit, astfel că nu poate pretinde că a fost violată.    Conform sursei citate, într-o dimineaţă de la finalul lui ianuarie 2016, Andreea, o tânără de 20 de ani, aflată într-un centru de plasament administrat de către DGASPC Sălaj, i-a povestit unui angajat că era abuzată sexual de mai multe luni. Făptaşul, a spus tânăra, era un educator din centru, în vârstă de 35 de ani. 

Total
0
Shares
Total
0
Share