Detalii șocante în cazul accidentului din Capitală în care două fetițe au fost lovite de mașina poliției - Focus Prima TV

Detalii șocante în cazul accidentului din Capitală în care două fetițe au fost lovite de mașina poliției

Apar imagini și detalii șocante în cazul accidentul de ieri din București în care o fetiță de 13 ani a murit și una de 11 ani a fost rănită, după ce au fost lovite de o mașină de poliție. Politistul conducea cu viteză, desi nu era in misiune. A fost audiat ore bune de procurori și pus sub control judiciar. E cercetat pentru omor din culpă. Fetița rănită este și acum în spital. Între timp, trupul neînsuflețit al micuței accidentate mortal a fost depus la capelă.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona se vede cum cele două fetițe se asigură înainte de a păși pe trecerea de pietoni. Mergeau spre școală, în momentul în care au fost spulberate de autospeciala de politie , care , potrivit martorilor, venea cu viteză. Din păcate, una dintre ele nu a avut nicio șansă.

Imediat după impact, martorii l=au fotografiat pe politist cum verifica starea victimei de pe asflat …cu piciorul. In tot acest timp vorbea la telefon. Cel mai probbabil sunase la 112.

Politistul este Acum cercetat pentru ucidere din culpă. Potrivit procurorilor, avea viteză și nu a acordat
prioritate victimelor. Mai mult, nu era in misiune, care să justfice graba. Constantin Popescu are 27 de ani și intrase în sistem în 2017. Avea permisul din anul 2012. În anul 2016, potrivitr poliției Capitalei, și l-ar fi preschimbat în Marea Britanie.

Total
0
Shares
Total
0
Share