Directorul Institutului Oncologic București: Situația este extrem de gravă. Am atins ultima linie de apărare în lupta cu pandemia – Focus Prima TV

Directorul Institutului Oncologic București: Situația este extrem de gravă. Am atins ultima linie de apărare în lupta cu pandemia

Aruncarea în lupta cu pandemia a Institutului Oncologic București, a Institutului Clinic Fundeni, dar și a altor spitale dedicate arată că s-a atins „ultima linie de apărare”, spune managerul interimar al Institutului Oncologic București (IOB), Bogdan Tănase, potrivit Mediafax.

Bogdan Tănase, managerul interimar al Institutului Oncologic București, a declarat, duminică, faptul că situația în spitale este extrem de gravă în privința cazurilor de COVID19, care sunt tot mai multe și tot mai grave, iar sistemul medical a trimis în luptă „ultima linie”.

„Situația este extrem de gravă și odată cu implicarea în efortul acesta a unor spitale cum ar fi IOB sau Institutul Clinic Fundeni, care prin definiție sunt niște spitale dedicate unor intervenții chirurgicale complexe sau tratamente specializate, practic am atins ultima linie de apărare în această luptă cu această pandemie. Noi am înțeles urgența în care ne găsim ca țară și am înțeles să ne aducem un mic efort, fiindcă este o mică părticică în acest efort ajutorul nostru în această luptă”, a declarat managerul de la IOB.

Total
0
Shares
Total
0
Share