Doi elevi dintr-un centru de plasament au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat - Focus Prima TV

Doi elevi dintr-un centru de plasament au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat

Doi absolvenţi de liceu, beneficiari ai Centrului de Servicii Sociale Bucium, au promovat examenele Bacalaureatului cu unele dintre cele mai mari note, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

Potrivit acestuia, Narcisa a obţinut media 9,93 la Bacalaureat, iar Ştefan – cea mai mare medie din liceul în care învaţă, 9,61.
 

“Am primit cu bucurie, cu mândrie şi emoţie vestea că cei doi tineri absolvenţi de liceu aflaţi în grija colegilor noştri de la Centrul de Servicii Sociale Bucium au promovat Bacalaureatul cu note extraordinare. Narcisa a obţinut 10 la fizică, 10 la matematică şi 9,80 la limba română, o medie excepţională de 9,93. Ştefan, un alt tânăr sârguincios, a luat 10 la fizică, 9,50 la limba română şi 9,35 la matematică, deci o medie de 9,61. Ştefan a reuşit, prin această performanţă, să obţină prima medie la examenul de Bacalaureat din întreg Liceul ‘Gheorghe Asachi’. Îmi doresc ca această generaţie, precum şi cele viitoare, să aibă toţi această perspectivă şi să realizeze că şi notele mari pregătesc un copil pentru viaţă. Mulţumesc doamnei Andreea Corodescu şi Direcţiei Generale pentru Asistenţă şi Protecţia Copilului Iaşi pentru sprijinul permanent pe care l-au acordat şi pentru legătura excepţională pe care au dezvoltat-o cu fiecare copil în parte”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Costel Alexe

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share