Doi tineri, căutaţi în apele unei bălţi excavate, cu adâncimea de patru metri/ Au fost solicitaţi scafandrii de la ISU Olt, cei din Vâlcea fiind plecaţi în misiune în Argeş - Focus Prima TV

 Doi tineri, căutaţi în apele unei bălţi excavate, cu adâncimea de patru metri/ Au fost solicitaţi scafandrii de la ISU Olt, cei din Vâlcea fiind plecaţi în misiune în Argeş

Doi tineri de 17 şi 21 de ani sunt căutaţi, sâmbătă după-amiază, în apele unei bălţi excavate, cu adâncimea de patru metri, în localitatea Ioneşti, judeţul Vâlcea. Acolo au fost solicitaţi şi scafandrii de la ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea fiind plecaţi în misiune în Argeş. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, mai multe echipaje au fost solicitate, în jurul orei 14.00, în localitatea Ioneşti, pentru salvarea a doi tineri, de 17 si 21 ani, căzuţi în apă, într-o baltă situată în apropierea râului Olt şi a lacului de acumulare.

Acolo s-au deplasat patru autospeciale de intervenţie (1 ASAS cu o barcă pneumatică, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială Duster cu o barcă). Pentru intervenţie au fost alertaţi şi scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune similară in judeţul Argeş.

Total
0
Shares
Total
0
Share