Echipa din PNL care îl susţine pe Florin Cîţu face apel către Ludovic Orban la responsabilitate şi decenţă - Focus Prima TV

Echipa din PNL care îl susţine pe Florin Cîţu face apel către Ludovic Orban la responsabilitate şi decenţă

Echipa din PNL care susţine candidatura lui Florin Cîţu la şefia partidului face către Ludovic Orban un apel la responsabilitate şi decenţă. „Facem apel la actualul preşedinte al PNL să nu mai încurajeze acuzaţii grave şi derapaje de limbaj la adresa premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Preşedintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii şapte ani. Ne delimităm de genul asta de politică! Mizele şi ambiţiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către preşedintele în exerciţiu, în detrimentul mizelor partidului şi ale guvernării”, precizează liberalii care îl susţin pe Cîţu. 

„Apel la responsabilitate şi decenţă!  În legătură cu ultimele apariţii publice ale preşedintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susţin candidatura lui Florin Cîţu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declaraţiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru. Considerăm că este dezonorant pentru preşedintele PNL să susţină campania de linşaj public împotriva premierului susţinut de Partidul Naţional Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment şi este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor”, arată un comunicat de presă.  

Total
0
Shares
Total
0
Share