Antreprenori de mici

Antreprenori de mici

Astăzi vinzi o bicicletă, mâine conduci o multinaţională! Aşa s-ar putea traduce tema unui târg inedit, organizat la Sibiu. Sute de copii au învăţat aici cum să vândă biciclete, trotinete, role sau jucării, dar şi cum să investească apoi banii câştigaţi. Pe lângă afaceri, antreprenorii juniori au fost încurajaţi să facă mai multă mişcare, în aer liber, pe două roţi.

David s-a dus la Piaţa de biciclete cu planuri măreţe. Să vândă o bicicletă ca să poată cumpăra apoi un cub rubic. Pentru a atrage mai multe oferte, David şi-a promovat marfa cu un mesaj special - ,,Ia-mă cu tine pentru 470 de lei!”. La câţiva paşi de David este alt viitor antrepenor, Radu. El are mai multe obiecte scoase la vânzare, aşa că profitul va fi unul pe măsură.

Evenimentul a atras sute de copii şi părinţi. Totul a fost amenajat în aer liber, pe un teren de baschet din centrul istoric al Sibiului. În mai puţin de cinc ore toate bicicletele, trotinetele, rolele şi celelalte obiecte scoase la vânzare s-au vândut.

Târgul de la Sibiu face parte din programul Laboratorul de Mobilitate Urbană, dezvoltat de municipalitatea locală în parteneriat cu Ambasada Regatului Ţărilor de Jos în România.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt