Apa caldă şi căldura, de lux

Apa caldă şi căldura, de lux

Când credeam că NU poate fi mai rău decat în Bucureşti, am aflat că nu e aşa. Vorbim despre căldură şi apă caldă. De astăzi, 50 de mii de locuinţe din Timişoara au rămas fără gaze. Furnizorul a decis să oprească livrarea combustibilului către Colterm - societatea locală de termoficare. Cauza? Datoriile extrem de mari. În aceeaşi situaţie sunt şi spitalele. Primăria tot încearcă de ceva timp să găsească o soluţie. Fără succes până acum.

În prag de iarnă, în timp ce temperatura în termometre în Timişoara arată deja grade cu minus, primarul Dominic Fritz a anunţat cetăţenii că au rămas fără apă caldă şi căldură. Anunţul că societatea de termoficare va intra in insolventa a fost făcut la începutul săptămânii. Dupa doar 2 zile, furnizorul de gaz, a anuntat ca va sista livrarea combustibilului catre Colterm, societatea care asigura caldura orasului şi care are peste 230 de milioane lei datorii la furnizori.

Edulul a cerut ajutorul Guvernului. Timisorenii, însă, sunt revoltati.

Cea mai grava situatie este insa in spitalele care sunt branşate la această companie. Multe dintre ele tratează
bolnavi COVID.

Şi nu este singura veste proastă pentru timişoreni. Edilul a anuntat ca va cere dublarea tarifului la caldura incercand sa acopere o parte din costul de productie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt