Biroul din tot oraşul

Biroul din tot oraşul

Piaţa birourilor din România a înregistrat o expansiune uriaşă în ultimii ani, însă pandemia le-a dat o lovitură fără precedent investitorilor. Mii de angajaţi lucrează acum de acasă şi în marile oraşe spaţiile zac nefolosite. Automat, s-a schimbat şi dinamica acestui business, iar la Cluj şi Bucuresti de pildă, au apărut birourile stradale, proiectate în containere şi dotate cu tehnologie de ultimă oră. Investitorii sunt irlandezi, însă românii sunt cei care fac totul de la concept până la execuţie. Birourile se închiriază cu ora, iar oamenii beneficiază gratuit de toate serviciile.

Andrei are 36 de ani şi este profesor de dicţie. În pandemie, munca lui s-a mutat în mare parte pe Internet. A ales să lucreze dintr-un astfel de birou pentru că, spune el, acasă îi este mai greu să se concentreze.

Pe lângă faptul că pot lucra din orice zonă a oraşului, cei care le închiriază beneficiază de un spaţiu de lucru doar
pentru ei.

În Floreşti, lângă Cluj, primăria este cea care plăteşte chiria pentru aceste birouri iar oricine doreşte, le poate folosi gratuit.

Aceste birouri exista deja in Cluj şi Bucuresti şi se închiriază pe baza de abonament. Preţul variază intre 299 şi 599 de euro pe lună, iar proiectul va ajunge curând şi pe continentul american, în Statele Unite, respectiv în Canada.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt