Cel mai norocos român

Cel mai norocos român

Un gălăţean a câştigat marele premiul la Loto! Bărbatul este de astăzi mai bogat cu aproximativ patru milioane de euro! Biletul norocos a fost cumpărat din comuna Pechea şi a costat 51 de lei şi 50 de bani.

Vestea că, cel mai probabil, un om de-al locului a câştigat marele premiu la loto s-a răspândit rapid în comuna gălăţeană Pechea. Curioşi să afle cine este norocosul, oamenii din sat vorbesc numai despre cel care s-a îmbogăţit cu aproximativ patru milioane de euro. Bărbatul a venit chiar ieri la agenţia loto din comună şi a cumpărat biletul care avea să devină…câştigător.

Suma câştigată de gălăţean depăşeşte cu aproximativ 1 milion de euro, bugetul primăriei Pechea, pe un an. După ce au auzit de marele câştig mulţi dintre localnici au vrut şi ei să-şi încerce norocul.

Marele premiu a mai fost câştigat o dată, anul trecut, tot de un gălăţean. Norocosul a dus însă atunci acasă mai puţin de un milion de euro.Cea mai mare sumă de bani câştigată la loto în România a fost de aproximativ 11 milioane de euro, în iulie 2013.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt