Peste 100 de kilometri de drumuri judeţene vor fi modernizaţi în baza unui proiect cu finanţare europeană

Peste 100 de kilometri de drumuri judeţene vor fi modernizaţi în baza unui proiect cu finanţare europeană

Peste 100 de kilometri de drumuri judeţene din Botoşani ar urma să fie modernizaţi, în următorii doi ani, în baza unui proiect cu finanţare europeană, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Doina Federovici.

În urma unei proceduri de licitaţie care durează de aproape doi ani, CJ a desemnat constructorii care au câştigat licitaţiile pentru cele trei loturi ale drumului considerat strategic pentru judeţul Botoşani.

Licitaţiile pentru stabilirea constructorilor au fost înregistrat amânări succesive atât din cauza preţului scăzut al lucrărilor, care a determinat firmele să nu se înscrie la licitaţie, cât şi din cauza contestaţiilor apărute după o primă finalizare a procedurii de achiziţie publică.

"Membrii Comisiei de achiziţii din cadrul CJ au făcut comunicările către asocierile de firme care au fost desemnate câştigătoare după ce ne-a fost comunicată sentinţa de la Curtea de Apel Suceava, prin care s-a menţinut decizia Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor în urma căreia firma care a fost stabilită câştigătoare iniţial a fost exclusă din procesul de evaluare a ofertelor", a afirmat Federovici.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt