Preţul chiriilor creşte rapid

Preţul chiriilor creşte rapid

Se scumpesc din nou chiriile. Analiştii economici preconizează o creştere a preţurilor cu până la 15 procente.
Tocmai din acest motiv agenţii imobiliari cumpără tot mai multe apartamente şi speră ca în viitorul apropiat investiţiile lor să dea roade. Acest domeniu a fost afectat grav de pandemie, dar acum uşor, uşor revine la viaţă. Afectaţi de toate acest modificări de preţ sunt, de fapt, chiriaşii, care sunt nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunare.

Domeniul imobiliar pare că se va reinventa în acest an. Creşte preţul chiriilor, dar creşte şi intersul agenţilor imobiliari pentru investiţii. Este pentru prima oară în pandemie când acest domeniu începe să evolueze rapid.

Economia va fi însă afectată de creşterea preţului la chirii. Analiştii vorbesc de o diferenţă de 15 la sută, iar această diferenţă poate să îngheţe de fapt piaţa imobiliarelor.

Bucureştenii sunt cei mai supăraţi din cauza creşterii chiriilor. Spun ei că şi aşa până acum preţurile erau exagerat de mari.

Preţurile pentru o garsonieră pleacă de la 200 de euro, iar cele pentru un apartament cu două camere de la 400 sau chiar 500 de euro pe lună.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt