Răspunsul la întrebarea: Cât de bogată este familia lui Kevin din Home Alone?

Răspunsul la întrebarea: Cât de bogată este familia lui Kevin din Home Alone?

New York Times a apelat la economişti şi oameni implicaţi în filmul Home Alone, celebru de foarte mulţi ani în perioada Crăciunului, pentru a găsi răspunsul la întrebarea - Cât de bogată era familia lui Kevin?

În 1990, data lansării filmului, casa familiei era accesibilă doar pentru primele 1% din veniturile gospodăriei din Chicago, potrivit economiştilor de la Federal Reserve Bank of Chicago, citat de Profit.ro.

Lucrând cu ipoteza că familia McCallister nu şi-a cheltuit mai mult de 30% din venit pentru locuinţă, economiştii au stabilit, de asemenea, că vila ar fi fost accesibilă unei gospodării cu un venit de 305.000 dolari în 1990 (aproximativ 665.000 dolari în 2022).

La mijlocul anului 2022, o casă similară costa aproximativ 2,4 milioane de dolari, pe baza estimării Zillow pentru casa „Singur acasă”. O casă de această valoare ar fi accesibilă unei gospodării cu venituri de 730.000 de dolari, care ar fi în Top 1% dintre gospodăriile din zona Chicago, au spus economiştii.

În 2021, Casa din filmul „Singur acasă/ Home Alone” a fost disponibilă pentru închiriere prin Airbnb, pentru o singură noapte.

Căminul familiei McCallister din filmul clasic de Crăciun lansat în 1990 se află în zona Chicago şi a fost disponibillă pentru închiriere, pentru 25 de dolari.

Afla mai multe desprehome aloneairbnb
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt