Vacanţele de iarnă, anulate

Vacanţele de iarnă, anulate

În ultimele zile, românii care şi-au planificat vacanţele de sărbători în străinătate s-au văzut nevoiţi să le anuleze. Cei mai mulţi dintre ei sunt nevaccinaţi, iar faptul că pot sta în carantină la întoarcerea în ţară i-a făcut să-şi regândească opţiunile pentru Crăciun şi Revelion chiar dacă asta înseamnă chiar să piardă banii plătiţi deja!

Noile măsuri impuse de autorităţile de la noi strică planurile celor care de crăciun sau Revelion se vedeau pe o plajă pustie prin Africa sau Thailanda! Pentru a nu sta în carantină la întoarcerea în România, mulţi turişti s-au hotărât să renunţe la vacanţă. Este şi cazul lui Ştefan.

Astfel, s-au văzut nevoiţi să anuleze. În acest moment, pe anumite zboruri charter, au fost înregistrate peste 10%
anulări. La fel ca ceilalţi turişti români care se află în aceeaşi situaţie, Ştefan a ales să petreacă sărbătorile în ţară

În ultimul an, 1 din 3 zboruri a fost anulat sau a suferit modificări în orarul de zbor. Şi din această cauză, turiştii s-au văzut nevoiţi să renunţe la vacanţă. Pentru a-şi primi banii înapoi, oamenii aşteptau chiar şi 60 de zile. Totuşi, acest lucru se poate schimba.

Serviciul a fost creat la începutul lunii noiembrie, iar voucherul pentru pasageri începe de la 4.99 euro şi se aplică
pentru toate companiile aeriene.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt