Educația profund afectată de pandemie – Focus Prima TV

Educația profund afectată de pandemie

Invitat la PrimaTV, Cristian Preda, decanul Facultății d tiințe Politice a Universității București, a făcut o radiografie a scenei politice româneşti. În interviul acordat lui Sebastian Zachmann, fostul parlamentar nu a ezitat să formuleze opinii cu privire la subiectele fierbinţi ale zilei: pandemia şi controversata redeschidere a şcolilor.

Astăzi, la PrimaTV, jurnalistul sebastian Zachmann l-a avut a invitat în studioul Insider Politic pe Cristian Preda, decanul Facultății de Științe Politice a Universității București. Profesor dar şi fost politician, acesta a criticat decizia actualilor guvernanţi de a aduce elevii şi studenţii din nou în sălile de cursuri.

De altfe, in viziunea profesorului Cristian Preda, impostura cademică şi analfabetismul funcţional sunt principalele tare ale sistemului de educaţie românesc în acest context social dificil.

Emisiunea Insider Politic poate fi urmărită în fiecare uminică, la Prima TV, de la ora 11.00 şi va fi locul în care Sebastian zachmann şi invitaţii săi vor aborda subiectele importante ale actualităţii româneşti.

Total
0
Shares
Total
0
Share