Efectivele de Poliţie şi Jandarmerie - suplimentate în zona staţiilor de metrou, în contextul grevei angajaţilor STB - Focus Prima TV

Efectivele de Poliţie şi Jandarmerie – suplimentate în zona staţiilor de metrou, în contextul grevei angajaţilor STB

Efectivele de Poliţie şi Jandarmerie au fost suplimentate în zona staţiilor de metrou, la interior şi exterior, în scopul asigurării unui flux normal, pentru prevenirea incidentelor şi aglomerărilor, având în vedere greva angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB) şi în contextul pandemiei de COVID-19, potrivit unui comunicat al Prefecturii Capitalei transmis, joi, AGERPRES.

Alte măsuri dispuse joi de prefectul Alexandra Vacaru, directorul general al Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, şi şeful Jandarmeriei Bucureşti, Ionel Stegăroiu, sunt suplimentarea efectivului de Poliţie Rutieră, care împreună cu Poliţia Locală asigură fluidizarea traficului în principalele intersecţii, precum şi informarea cetăţenilor aflaţi în staţiile STB, prin echipajele de Poliţie şi Jandarmerie, cu privire la situaţia generată de grevă.

Nu în ultimul rând, Metrorex a informat cu privire la utilizarea întregii flote de trenuri, disponibilă pentru a prelua un flux cât mai mare de călători şi pentru reducerea timpilor de aşteptare în staţii.

Sindicaliştii din Societatea de Transport Bucureşti (STB) au întrerupt lucrul joi dimineaţă, mai multe vehicule fiind blocate în depouri şi autobaze. Conducerea societăţii transmite că este o acţiune ilegală şi că nu vor fi plătite orele nelucrate salariaţilor implicaţi.

Sursa> Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share