Elevă dată afară de la oră, purta masca incorect - Focus Prima TV

Elevă dată afară de la oră, purta masca incorect

Inquam Photos/ Octav Ganea

Scandal la o Școală Gimnazială din Slatina! O elevă de clasa a șasea a fost dată afară de la ora de informatică, pentru că nu a purtat corect masca de protecţie. Fata a fost găsită plângând, pe holurile școlii, de părinții chemați să o ia acasă. Inspectoratul Școlar Județean Olt a demarat o anchetă. Polițiștii au fost și ei sesizați și au deschis dosar penal. Profesoara se apără și spune că a procedat legal și nu a făcut nimic altceva decât să respecte legislația COVID-19.

Incidentul a avut loc in urmă cu o săptpmână. Deranjată că eleva de 12 ani refuză să poarte masca de protecțe într-un mod corect, profesoara a vrut să îi aplice o sancțiune. Asa că a scos-o din clasă. Tatăl susține că fiica sa are o afecțiune nazală, iar medicul de familie i-ar fi dat o adeverință care o scutea de purtatul măștii însă profesoară nu a acceptat-o.

Cadrul didactic spune că eleva a refuzat să poarte masca încă de la începutul anului școlar.

Între mama elevei, chemată la școală, și directoare a izbucnit un adevărat scandal și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i pune capăt. Profesoara spune că nu va lăsa lucrurile așa și va face toate demersurile legale pentru a demonstra că a procedat legal.

Părinţii elevei au făcut plângere atât la inspectoratul scolar, cat si la poliţie, pentru purtare abuzivă.

Și Inspectoratul Școlar Județean Olt a demarat o anchetă.

Directoarea soclii acuză și faptul că acest incident și comportament elevei i-a incurajat si pe alti colegi să nu poarte masca într-un mod corespunzător.

Total
0
Shares
Total
0
Share