20 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu într-un dosar de corupţie privind fapte săvârşite de funcţionari publici

20 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu într-un dosar de corupţie privind fapte săvârşite de funcţionari publici

Procurorii DNA fac marţi 20 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu într-un dosar de corupţie privind fapte săvârşite de funcţionari publici. Una dintre percheziţii arfe loc la o instituţie publică, iar celelelate la domiciliile unor persoane şi la sediile unor firme.
”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –  Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada 2021 - 2024, de către funcţionari publici în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu”, anunţă DNA.
Marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 20 locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie, Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt