Bărbat reţinut după ce şi-a ameninţat soţia cu moartea dacă nu se mai prostitutează, aşa cum a făcut timp de opt ani în Marea Britanie, Italia şi Germania

Bărbat reţinut după ce şi-a ameninţat soţia cu moartea dacă nu se mai prostitutează, aşa cum a făcut timp de opt ani în Marea Britanie, Italia şi Germania

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Argeş pentru 24 de ore după ce şi-a obligat soţia să se prostitueze timp de opt ani, iar când femeia a vrut să renunţe a ameninţat că o omoară pe ea, dar şi pe fiul lor dacă ia această decizie.
“La data de 20 februarie 2024,  poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti, au pus în aplicare un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 – februarie 2024, o persoană ar fi exploatat sexual o alta (soţia), pe care ar fi transportat-o în diverse locaţii din Marea Britanie, Italia şi Germania, prin acte de violenţă fizică şi psihică, obligând-o să practice prostituţia în folosul său material”, a anunţat IPJ Argeş. 
Poliţiştii au precizat că atunci când femeia a refuzat să se mai prostitueze, bărbatul a ameninţat-o pe femeie că îl omoară pe fiul lor minor, dar şi pe ea, pentru a o determina să revină asupra deciziei. 
Bărbatul a fost prins marţi, într-o locuinţă din Câmpulung, unde se afla împreună cu copilul său.
El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Copilul a fost preluat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt