Cusut cu frâna de la bicicletă sub piele

Cusut cu frâna de la bicicletă sub piele
foto: Pixabay

Este anchetă la spitalul Urlaţi, din Prahova, după ce un medic i-a cusut unui pacient în picior un mâner de la frâna de mână a bicicletei. Bărbatul a stat trei săptămâni cu bucata de metal în coapsă, timp în care a mers de mai multe ori la control. Medicii însă nu şi-au dat seama ce se întâmplă, deşi piciorul bărbatului era umflat, rana sângera şi îl durea teribil. Omul a ajuns la spital după o banală căzătură cu bicicleta. Vă avertizez, urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

Mădălin a ajuns la spitalul din Urlaţi pe 7 iulie seara, după ce a căzut cu bicicleta. Deşi piciorul drept îi sângera puternic, iar rana îi provoca o durere groaznică, medicul de gardă, de specialitate ginecolog, a crezut că e vorba doar de o zgârietură.

Bucata de metal nu s-a pierdut în urma căzăturii ci a ajuns cusută, în coapsa pacientului.

Timp de două săptămâni, s-a întors de mai multe ori la spitalul din Urlaţi, pentru a-i fi schimbat bandajul şi, într-un final, a-i fi scoase firele de la cusătură. A acuzat în permanenţă dureri şi sângerări, iar la un moment dat piciorul i se umflase extrem de mult.

Reprezentanţii spitalului sugerează faptul că de vină în acest caz ar fi şi pacientul.

Pe 20 iulie, Mădălin a plecat în Olanda, unde este angajat. Din cauza durerii, a mers în cele din urmă la o clinică de acolo, unde medicii i-au descoperit bucata de metal în picior.

Acum, conducerea spitalului din Urlaţi a demarat o anchetă.

Bărbatul este hotărât să dea în judecată spitalul din Urlaţi.

 

Afla mai multe despremalpraxisoperatiefranabicicleta
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt