Mafia albaneză aduce droguri în România

Mafia albaneză aduce droguri în România

O nouă captură record de droguri. Zece kilograme de heroină şi patru de cocaină au fost găsite în bordul unei maşini. Procurorii DIICOT au organizat un flagrant şi i-au prins pe traficanţi în vamă. Stupefiantele valorează aproape 900.000 de euro pe piaţa neagră.  Şeful grupării, un albanez, şoferiţa, o femeie din Muntenegru şi un român au fost arestaţi pentru 30 de zile
Un albanez ar fi format grupul infracţional, în perioada mai-octombrie 2023. Procurorii DIICOT aveau informaţii că în ţară urmează să intre o cantitate mare de droguri. Au organizat un flagrant şi au descoperit drogurile la vamă, într-o maşină. Zece kilograme de heroină şi patru de cocaină erau ascunse în bord.
Drogurile ar fi fost cumpărate de cetăţeanul albanez. Maşina era condusă de o femeie din Muntenegru.
Experţii antidrog spun că traficanţii care voiau să vândă drogurile în Bucureşti şi în Ilfov aveau un plan clar.
Mafia albaneză este cunoscută pentru traficul internaţional de droguri. Dealerii găsesc mereu locuri inedite în care să îşi ascundă marfa. 
 
Cei trei au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc,
 
Liderul grupării, bărbatul de origine albaneză, nu le este necunoscut autorităţilor române. În ianuarie, el a fost trimis în judecată de DIICOT tot pentru trafic de droguri de mare risc. 
 
 
 

Afla mai multe despredroguricapturamafia albaneza
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt