Student intoxicat după dezinsecţie

Student intoxicat după dezinsecţie
foto: Pixabay

S-a dat alarma în această dimineaţă în complexul studenţesc din Timişoara. Un student a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Le-a pus medicilor că nu poate să respire din cauza unui fum dens. În căminul în care locuia tocmai ce se făcuse dezinsecţie. Mai multe echipaje de pompieri şi poliţie, dar şi ambulanţe, au ajuns la cămin. Băiatul a fost dus la spital.

Tânărul de 24 de ani s-a trezit învăluit într-un nor de fum în jurul orelor 11. A încercat să iasă din cameră, dar uşa era încuiată. Disperat şi-a sunat mama, iar mai apoi, amândoi au sunat la 112.  Pompierii ştiau de operatiunea de dezinsecţie şi i-au spus studentului sa stea în dreptul unui geam deschis pana la sosirea echipajelor. Acolo a fost găsit şi ajutat sa iasă din cămin.

Reprezentantii Universitatii Politehnica din Timisoara, careia ii apartine căminul, spun ca asemenea dezinsecţii se fac în fiecare an şi ca încă de acum o saptamana au fost puse afişe peste tot, în clădire.

Studentul era singura persoana rămasa în clădire. Nimeni nu stie de ce  nu a parasit caminul asa cum au facut-o colegii lui.

Echipajul CBRN al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a făcut masuratori dar nu s-au gasit valori peste limitele normale. Salvatorii militari au pus în clădire o instalaţie de aerisire. Studentul care a pus pe jar echipajele de interventie a plecat din spital, refuzand internarea.

Afla mai multe desprestudentintoxicatiedezinsectie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt