Prefectul Capitalei: „În acel pavilion nu erau probleme de încălzire. Din fericire, instalațiile antiincendiu au funcționat” – Focus Prima TV

Prefectul Capitalei: „În acel pavilion nu erau probleme de încălzire. Din fericire, instalațiile antiincendiu au funcționat”

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat vineri la Digi24 că instalațiile antiincendiu ale pavilionului unde a avut loc incendiul de la Institutul „Matei Balș” au funcționat și au deconectat automat sursele de oxigen și electricitate, evitând o tragedie mai mare. El a mai spus că, din informațiile sale, pavilionul era recent renovat, instalațiile respectau standardele și nu erau probleme de încălzire. 

„Știu că acel pavilion la care s-a produs incendiul este recent renovat și era renovat după toate standardele cerute. Din informațiile pe care le-am primit la fața locului, în acel pavilion nu erau probleme de încălzire. Din fericire, instalațiile antiincendiu au funcționat. În momentul în care s-a declanșat incendiul, instalația electrică și instalația de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat și în felul acesta s-a putut evita o tragedie de și mai mari proporții. Am înțeles că în urma renovării pavilionului toate sistemele au fost schimbate și că erau după standardele cerute”, a declarat Traian Berbeceanu vineri, la Digi24.

Prefectul a mai precizat că înainte să plece de la spital echipele de polițiști și procurori sosieră deja și începuseră cercetările la fața locului.

Total
0
Shares
Total
0
Share