Există o legătură între vreme și starea de sănătate? Prof. David Schultz explică ce a relevat studiul „Stă să plouă cu durere” - Focus Prima TV

Există o legătură între vreme și starea de sănătate? Prof. David Schultz explică ce a relevat studiul „Stă să plouă cu durere”

Dacă vi s-a întâmplat vreodată ca atunci când se schimbă vremea sau când sunt fenomene meteo extreme să va simțiți rău sau afecțiunile pe care le aveți deja să se accentueze, nu este nimic neobișnuit. Sunt studii care dovedesc tocmai legătura dintre vreme și efectele ei asupra corpului nostru. Un astfel de studiu a fost făcut de profesorul David Schultz, de la Universitatea din Manchester.

Profesorul Schultz este specialist în probleme de climă și mediu, iar cercetările sale din ultima perioada subliniază tocmai diferitele aspecte în privința schimbarilor climatice. El a explicat într-un interviu pentru Digi24 ce și-a propus studiul intitulat „Stă să plouă cu durere”.

În trecut, au existat multe cercetări privind acest aspect. Adesea, problema este că aceste studii sunt realizate pe un număr redus de indivizi și este dificil de stabilit cu exactitate ceea ce noi numim „puterea statistică”, cât de puternic este acest efect. Așa că ceea ce noi ne-am dorit să facem în proiectul denumit „Stă să plouă cu durere” a fost să răspundem la această întrebare folosind un număr mare de subiecți.

Total
0
Shares
Total
0
Share