Angelina Jolie, în apărarea copiilor

Angelina Jolie, în apărarea copiilor
UNHCR Special Envoy Angelina Jolie stands to leave after giving the keynote address to delegates at the 2017 United Nations Peacekeeping Defence Ministerial conference in Vancouver, British Columbia, on Wednesday, Nov. 15, 2017. (Darryl Dyck/The Canadian Press via AP)

Drepturile copiilor mai presus de orice. De la asta a pornit Angelina Jolie atunci când a decis să publice cartea
"Cunoaşte-ţi drepturile şi revendică-le!". Astăzi a fost lansată şi este realizată în colaborare cu o organizaţie nonguvernamentală care apără drepturile omului.

Angelina Jolie îi încurajează pe copiii din întreaga lume să lupte pentru drepturile lor. Îndemnul celebrei actriţe de la Hollywood a fost transpus în cea mai nouă carte a ei.

"Cunoaşte-ţi drepturile şi revendică-le!" a fost lansată astăzi în Marea Britanie şi urmeză să fie publicată la nivel mondial. Una dintre motivaţiile principale ale actriţei în realizarea acestei cărţi o constituie şi situaţia critică cu care se confruntă tinerele din Afganistan.

Angelina Jolie este cunoscută pentru actele de caritate pe care le-a făcut de-a lungul timpului. În 2001, vedeta a devenit ambasador al Agenţiei ONU pentru refugiaţi şi a demarat numeroase acţiuni umanitare pentru copiii din Africa şi Irak. Pe lângă cei trei copii biologici, actriţa a adoptat alţi trei alături de fostul său soţ, Brad Pitt.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt