Antonio Banderas, apariţie inedită pe covorul roşu alături de fiica lui, Stella

Antonio Banderas, apariţie inedită pe covorul roşu alături de fiica lui, Stella

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roşu la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la San Sebastian. Stella a cucerit pe toată lumea cu apariţia ei şi a strălucit într-o rochie neagră superbă.

Stella Banderas a purtat pentru această ocazie o rochie neagră cu decolteu în V, sandale negre cu toc, iar ţinuta a fost accesorizată cu un ceas de aur şi cercei. Actorul în vârstă de 61 de ani a optat pentru un costum negru.

Stella Banderas este fiica pe care Antonio Banderas o are din mariajul cu Melanie Griffith. Cei doi s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare de la pelicula Two Much. S-au căsătorit în 1996 în Londra după finalizarea proceselor de divorţ de Ana Leza, în cazul lui Banderas, şi de Don Johnson, în cazul lui Griffith.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas s-au despărţit în 2014, însă au rămas în relaţii apropiate de când divorţul lor a fost finalizat în 2015. Pe lângă Stella, Melanie mai are un fiu, pe Alexander Bauer, din căsnicia cu Steven Bauer, şi o fiică, cunoscuta actriţă Dakota Johnson, din relaţia cu Don Johnson.

Afla mai multe despreaparitiefiica
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt