Barul unde eşti servit de un robot

Barul unde eşti servit de un robot

Cum ar fi să intri într-un bar şi barmanul să arate puţin diferit de cum ai fost obişnuit până acum? Mai exact ca un robot! Un bar din Elveţia a făcut posibil acest lucru şi aparent, e doar începutul tehnologizării acestei meserii.

Barmanul Barney face ravagii într-un bar din Elveţia, bar care îi poartă şi numele. Acesta pare să vină ca un ajutor în perioada pandemiei şi ca un pericol pentru cei care practică această meserie. Robotul poate crea 16 băuturi, poate mixa alcoolul cu gheaţă sau suc şi le serveşte imediat.

Directorul de vânzări al companiei care l-a creat pe Barney a mai spus şi că scopul lor nu e acela de a înlocui oamenii, dar poate fi un bun ajutor. Robotul poate servi băuturi timp de 24 de ore fără să aibă nevoie de pauză şi îşi dezinfectează singur braţul prin care serveşte băuturile. Clienţii pot plasa o comandă cu ajutorul telefonului mobil iar Barney îi anunţă când aceasta e gata printr-un ecran plasat deasupra barului. Creatorii acestuia au dezvoltat şi o variantă pentru servit cafea şi spun că cererea pentru un astfel de robot s-a dublat de anul trecut. Preţul unui astfel de robot porneşte de la 130.000 de dolari.

Afla mai multe desprechelnerrobottop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt