Britney Spears, o nouă victorie! Artista va lansa o carte de memorii pentru o sumă fabuloasă

Britney Spears, o nouă victorie! Artista va lansa o carte de memorii pentru o sumă fabuloasă

La scurt timp după ce a ieşit de sub tutela tatălui său, Britney Spears are parte de o nouă victorie. Artista în vârstă de 39 de ani va lansa o carte de memorii, în care va expune trauma pe care a trăit-o în ultimii 13 ani de tutelă.

Potrivit Page Six, în urma mai multor oferte primite, Britney Spears a semnat un contract cu editura Simon & Schuster pentru suma de 15 milioane de dolari. O sursă a declarat pentru Page Six că „acordul este unul dintre cele mai mari din toate timpurile, după cel al familiei Obama”. În 2017, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii şi soţia sa au semnat un contract cu editura Penguin Random House estimat la 65 de milioane de dolari.

Se pare că această carte va fi o răzbunare atât împotriva tatălui său, Jamie Spears, cât şi a surorii sale, Jamie Lynn Spears, care a lansat la începutul anului volumul autobiografic Things I Should Have Said. Britney s-a arătat extrem de revoltată de cartea scrisă de sora sa, acuzând-o pe aceasta că răspândeşte poveşti neadevărate pentru a câştiga bani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt