Céline Dion şi-a anulat turneul din America de Nord. Care este motivul

Céline Dion şi-a anulat turneul din America de Nord. Care este motivul

Céline Dion le-a împărtăşit fanilor de pe reţelele de socializare faptul că şi-a anulat turneul din America de Nord din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Céline Dion mărturiseşte că îşi dorea foarte mult să revină pe scenă, însă în acest moment sănătatea ei contează cel mai mult. 

„Chiar speram că voi fi bine să mă întorc pe scenă acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există foarte multă organizare şi pregătire în spectacolele noastre, aşa că trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă că îmi voi recăpăta sănătatea deplină, dar şi că noi toţi vom reuşi să trecem peste această pandemie şi abia aştept să mă întorc din nou pe scenă. Am fost foarte impresionată de toate încurajările pe care toată lumea mi le-a trimis pe reţelele de socializare. Vă simt dragostea şi sprijinul şi înseamnă enorm pentru mine”, a transmis Céline Dion. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt