Cea mai controversată rochie de mireasă a verii, purtată de Kim Kardashian West

Cea mai controversată rochie de mireasă a verii, purtată de Kim Kardashian West

Kim Kardashian West a împărtăşit câteva imagini noi de la ultimul eveniment de ascultare pe care Kanye West l-a organizat la Chicago înainte de lansarea oficială a albumului Donda.

Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a postat imagini cu casa din copilărie recreată a lui West şi cu un moment special în care fiica lor, North, în vârstă de 8 ani, şi prietenul ei, Ryan, s-au alăturat rapperului de 44 de ani pe scenă. Kardashian a postat şi o fotografie cu ea în rochia de mireasă cu trenă, din colecţia Balenciaga Haute Couture FW 2021.

Fondatoarea KKW Beauty a jucat propriul său rol la eveniment, părând să se căsătorească din nou. Un voal semitransparent îi acoperea faţa şi, cu muzică de nuntă pe fundal, Kardashian a înaintat prin stadionul Soldier Field din Chicago, pentru a se întâlni cu artistul cu care se află în plin divorţ. Ajunşi faţă în faţă, West şi-a scos masca de schi, dar Kardashian a rămas acoperită, făcând mulţi oameni să se întrebe dacă era ea într-adevăr acolo, pe stadion, sau o sosie.

Parcă pentru a înlătura aceste bănuieli, Kardashian a postat şi o fotografie în care apare la vestiar, într-o ţinută neagră din latex, similară cu cea purtată de West. Saint, fiul ei cu rapperul american îmbrăcat şi el în negru, îşi trage mama de braţ.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt