Cel mai bogat câine din lume vinde un conac

Cel mai bogat câine din lume vinde un conac

Cel mai bogat câine din lume îşi ”vinde” casa! Ciobănescul german Gunther al 6-lea, şi-a scos la vânzare una dintre proprietăţi, respectiv un conac ce i-a aparţinut Madonnei, acum 20 de ani. Suma cerută pentru această proprietate este de aproape 32 de milioane de dolari.

Potrivit unei legende, patrupedul este strănepotul lui Gunther al 3-lea şi fostul animal de companie al regretatei contese germane Karlotta Liebenstein. Povestea spune că ea nu a avut copii, însă iubea foarte mult animelele, aşa că a decis să lase averea câinelui ei, Gunther al 3-lea. Gunther al 6-lea a moştenit totul şi, prin investiţii de succes, a reusit să-şi crească averea la o jumătate de miliar de dolari. Conacul pe care câinele îl vinde acum are 8 dormitoare şi se află într-o zonă exclusivistă din Miami.

Moştenirea iniţială e una reală, însă în decursul timpului, un grup de oameni de afaceri au inventat, în jurul acestei
moşteniri, o poveste în care Gunther a devenit mascota corporaţiei. Aşa că povestea lui merge mai departe, iar
proprietăţile deţinute de oamenii de afaceri se vând pentru sume exorbitate, în întreaga lume. Real este şi faptul că gunther e un răsfăţat al companiei. Câinele călătoreşte cu avionul privat, mănâncă friptură şi caviar, deţine numeroase iahturi şi a cumpărat şi o trufă albă de 1,1 milioane de dolari.

Afla mai multe desprecaineconacde vanzaretop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt