CNN: Un general rus cu titlul de Erou al Federaţiei Ruse a adus în Ucraina ororile comise de armata Rusiei în Siria

CNN: Un general rus cu titlul de Erou al Federaţiei Ruse a adus în Ucraina ororile comise de armata Rusiei în Siria
Profimedia

În urma unei analize a imaginilor din satelit în colaborare cu Centrul pentru Rezistenţă Informaţională, CNN a identificat de unde au fost lansate muniţiile cu dispersie asupra cartierelor rezidenţiale din al doilea cel mai mare oraş al Ucrainei la finalul lunii februarie. Responsabil de aceste atacuri fără milă este acelaşi general care a provocat oroare în rândul civililor din oraşul Alep în timpul luptelor dintre rebelii sirieni şi forţele preşedintelui Bashar al-Assad, susţinute de armata Rusiei.

În timp ce aştepta la coadă ca să facă rost de apă potabilă pentru familia ei într-o zi însorită, dar rece, de la finalul lunii februarie, Margarita Kiriuhina, încerca să ignore sunetul bombelor ruseşti care cădeau în apropiere.

Stând cu două canistre în mână, a încercat să destindă atmosfera glumind cu vecinii ei în timp ce îşi aştepta rândul la rezervorul de apă. În ciuda haosului provocat de invazia trupelor ruse în Ucraina, oamenii stăteau la rând în mod organizat.

Dintr-o dată, Kiriuhina a auzit un şuierat deasupra capului. După ce a zărit ceva cu colţul ochiului, a strigat tuturor să se arunce la pământ. În câteva fracţiuni de secundă, grupul de oameni a fost scăldat în sânge şi urletele de durere au umplut aerul.

Afla mai multe despregenral rusputinsiriaucraina
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt