Cursele cu tauri revin în Spania

Cursele cu tauri revin în Spania

După ce au fost amânate timp de un an din cauza pandemiei, cursele cu tauri au revenit în Spania. Sute de oameni s-au adunat pe străzile din Villaseca de la Sagra pentru a participa la celebrul eveniment, organizat anual. Cel de anul acesta ţine o săptămână şi se încheie pe 12 septembrie

Pandemia a limitat anul acesta numărul participanţilor la unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Spania.
900 de oameni au putut participat la prima cursă cu tauri organizată post-pandemie weekend-ul acesta într-un mic oraş cu doar 2,000 de locuitori, aflat la 65 de kilometri de Madrid. În public, au fost lăsaţi în jur de 1,300 de spectatori. Sutele de oameni aflaţi la eveniment au alergat pe străzile oraşului alături de 10 tauri.

Deşi la început frica a pus stăpânire pe unii dintre ei din cauza pandemiei, după ce au văzut că participanţii respectă regulile impuse, toţi cei prezenţi s-au bucurat de spectacol.

Organizatorii sunt încrezători că dacă oamenii vor respecta regulile impuse de pandemie, astfel de festivaluri vor putea avea loc în întreaga Spanie cât de curând. Chiar dacă Pamplona este oraşul cunoscut pentru organizarea acestor curse, mai multe alte provincii au preluat de-a lungul timpului acest eveniment. Un sondaj din 2020 arată că 47% dintre spanioli sunt împotriva organizării unor astfel de curse.

Afla mai multe desprecurse cu taurispaniatop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt