Declaraţia cu care Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a surprins o lume întreagă

Declaraţia cu care Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a surprins o lume întreagă

Fosta vânzătoare ajunsă vedetă internaţională Georgina Rodriguez este starul documentarului Netflix Soy Georgina, al cărui trailer a fost lansat zilele trecute.

Georgina, în vârstă de 27 de ani, s-a născut în Argentina şi este fiica unui fost fotbalist devenit traficant de droguri. A crescut în Spania şi, neputând să îşi urmeze visul de a fi balerină, a lucrat ca chelneriţă şi dădacă. L-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în urmă cu cinci ani, pe când lucra într-un magazin Gucci din Madrid, ca să-şi poată plăti studiile.

„Înălţimea, corpul, frumuseţea lui, toate mi-au atras atenţia. Tremuram în faţa lui, dar a existat o scânteie. Sunt foarte timidă şi cred că asta m-a afectat şi mai tare în faţa unei persoane care, dintr-o privire, a avut un efect profund asupra mea”, a declarat ea la un moment dat.

Cei doi au apărut pentru prima dată în public în 2017, şi au acum o fiică de trei ani.

Trailer-ul o arată peiahturi şi lângă piscine, la petreceri de lux şi evenimente private, dar şi cu apropiaţi ei sau singură, la biserică. Imaginile surprind şi o latură mai puţin cunoscută a ei, a unei tinere care a ajuns foarte repede vedetă, cu toate presiunile şi bucuriile aferente, şi care primeşte zilnic mesaje de la oameni din întreaga lume.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt