Dolly Parton a refuzat nominalizarea pentru a fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Dolly Parton a refuzat nominalizarea pentru a fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Cântăreaţa americană Dolly Parton, o vedetă a muzicii country, a refuzat nominalizarea primită la începutul lunii februarie pentru a fi inclusă în acest an în Rock and Roll Hall of Fame, informează luni site-ul revistei Variety.

"Deşi sunt extrem de flatată să fiu nominalizată pentru a fi inclusă în Rock & Roll Hall of Fame, simt că nu am câştigat acest drept", a precizat artista americană într-o declaraţie publicată pe reţelele de socializare. "Chiar nu vreau ca voturile să fie împărţite din cauza mea, aşa că am decis, cu tot respectul, să mă retrag din cursă", a adăugat vedeta country.

"Sper că administratorii Rock&Roll Hall of Fame vor înţelege şi că vor dori să mă ia în considerare încă o dată - dacă voi fi demnă de acest lucru. Această nominalizare m-a inspirat totuşi să concep un bun album, sper eu, în stilul rock'n'roll, într-o bună zi din viitor, un lucru pe care mi-am dorit dintotdeauna să îl fac. Soţul meu este un mare admirator al stilului rock'n'roll şi m-a încurajat mereu să lansez un astfel de album", a adăugat Dolly Parton în acelaşi mesaj online.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt