Face skateboarding la 81 de ani

Face skateboarding la 81 de ani

Vârsta e doar un număr iar acum avem şi dovada! Un bărbat din Japonia de 81 de ani poate da lecţii oricărui tânăr pasionat de skateboarding! Bărbatul practică sportul de doi ani şi nu pare să se oprească prea curând. Mai mult, încearcă din ce în ce mai multe trucuri într-un parc unde e admirat de tinerii pasionaţi de adrenalină.

Yoshio Kinoshita şi-a cumpărat primul skateboard dintr-o piaţă unde cineva vindea lucruri găsite într-o gară. Pe atunci nu ştia că cei 7 dolari plătiţi aveau să îi aducă atât de multe momente de bucurie. Dacă la început de abia putea să îşi menţină echilibrul pe placa care poate păcăli cu uşurinşă orice începător, după mai multe încercări, octogenarul a ajuns să facă mişcări complexe, inclusiv rotiri de 180 de grade.

Kinoshita practică skateboardingul de 5 sau 6 ori pe săptămână alături de alţi skateri care sunt chiar mai tineri decât nepoţii săi! Skateboardingul a ajuns să fie un sport de mare interes în Japonia după ce acesta a fost inclus pe listă la Jocurile Olimpice din 2020, alături de surfing şi alpinism sportiv.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt