Femei într-o industrie dominată de bărbaţi

Femei într-o industrie dominată de bărbaţi

Dacă James Brown ar fi vrut să lanseze piesa ,,Its a men s world" , care l-a făcu celebru, în ziua de azi, ar fi trebuit să se gândească de 2 ori. De ce? Ei bine, din ce în ce mai multe femei dovedesc că sunt la fel de capabile ca şi bărbaţii, atunci când decid să îşi facă o carieră în cele mai neaşteptate industrii! Femeile din Franţa au devenit
pasionate de cascadorii şi se antrenează la cea mai mare şcoală din lume pentru a deveni dubluri în producţii de filme sau spectacole.

Industria divertismentului trece prin schimbări majore! O demonstrează numărul mare de femei înscrise la cea mai mare şcoală din lume dedicată cascadorilor ! Acestea sunt pasionate de adrenalină şi nu se dau înlături nici de la săritul din elicopter, nici de la parkour şi nici de la lupte! Multe dintre ele provin însă din industrii în care feminitatea şi graţia sunt atuurile principale pentru a reuşi.

Până acum, din cauza lipsei reprezentantelor de sex feminin din această industrie, bărbaţii erau deghizaţi în femei, pentru a putea fi dubluri. Mai multe femei-cascador au intenat procese producătorilor de la Hollywood de-a lungul anilor, deoarece aceştia preferau să deghizeze băbaţi decât să le angajaze

Şcoala se află în nordul Franţei şi se întinde pe 5 hectare, unde, elevii, se antrenează timp de 2 ani şi au nevoie de 800 de ore de curs pentru a absolvi. Unele femei însă, sunt recrutate după doar câteva sesiuni pentru a lucra în cadrul unora dintre cele mai mari studiouri de film sau cu regizori renumiţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt