Îngerul din Herson. Ajutor nesperat de Paşte

Îngerul din Herson. Ajutor nesperat de Paşte

Oamenii din Herson trăiesc în fiecare zi cu teama ca oricând o bombă ar putea să cadă peste casele lor. Ruşii atacă la marginea oraşului continuu, iar cei rămaşi în Herson încearcă să supravieţuiască. Însă cu greu. De un an ei au un înger păzitor, care vine tocmai din România. Petru merge săptămânal pe linia frontului şi oferă ajutoare. Sunt sute de persoane care îl aşteaptă cu sufletul la gură în fiecare săptămână. Ajutorul lui Petru a devenit vital pentru ei.Urmeaza imagini si detalii care vă pot afecta emoţional.

Pe străzi însă o maşină cu numere de România. Plină cu ajutoare pentru cei care au mai rămas in oraş. Sunt câteva mii, iar multi dintre ei vor avea azi motiv sa zâmbească. Aceasta a fost însă doar prima oprire.

În partea aceasta a oraşului sunt deja foarte mulţi care îl aşteaptă cu sufletul la gură pe Petru. Toţi cei de aici s-au strâns încă de dimineaţă şi speră să primească şi ei un pachet, de care au atât de mare nevoie.

Sunt bătrâni, femei sau bărbaţi cu copii in braţe. Nu au avut unde sa plece, iar acum asteaptă să fie ajutaţi. Pachetele se epuizează repede, iar oamenii nu primesc doar mâncare. Petru mai are un drum de făcut şi se grăbeşte să ajungă şi la oamenii izolaţi în satele din Herson.

Petru este îngerul lor păzitor de mai bine de un an. Recunoaşte că şi lui îi este greu să vină din România până aici, însă o face pentru că ştie cât de multă nevoie de ajutor au cei care au rămas acolo. Putem spune că cei rămaşi în Herson trăiesc cu ameninţarea ca vor fi invadaţi din nou. Rachete cad aproape zilnic, iar bombardamente sunt cu zecile la marginea oraşului.

Toţi speră ca Petru să aibă în continuare resursele şi puterea să vină la ei în fiecare săptămână şi să le aducă ajutoarele deja vitale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt