Insule private, de vânzare în Grecia. De la cât pornesc preţurile şi ce condiţii li se pun cumpărătorilor

Insule private, de vânzare în Grecia. De la cât pornesc preţurile şi ce condiţii li se pun cumpărătorilor

Dacă ai visat vreodată să ai o insulă întreagă doar a ta şi dispui de aproximativ două milioane de dolari, află că, în acest moment, în Grecia există cinci astfel de insule care aşteaptă să aibă un proprietar. Deşi pentru oricine nu se numără printre bogaţii planetei, preţul poate părea una destul de mare, este mult mai mic în comparaţie cu cel al unei cabane de schi în staţiunea americană Aspen, de exemplu. În plus, oricine poate deveni proprietarul unei insule greceşti, indiferent de naţionalitate, potrivit greekcitytimes.

Grecia le permite de ani buni, atât localnicilor, cât şi străinilor, să cumpere o insulă, anunţurile fiind publicate periodic pe site-urile de specialitate.

Deşi oricine poate deveni proprietarul unei astfel de insule, indiferent de naţionalitate, există câteva excepţii atunci când este vorba despre o insulă aflată în apropierea unei frontiere naţionale sau a unui teren militar. Astfel, cetăţenii non-europeni nu vor primi permisiunea de cumpărare a insulelor în apropierea frontierelor naţionale sau a punctelor strategice.

Afla mai multe desprede vanzaregreciainsule private
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt