Jason Momoa avertizează turiştii să nu se ducă în Maui după incendiile care au devastat insula

Jason Momoa avertizează turiştii să nu se ducă în Maui după incendiile care au devastat insula
foto: Facebook

Actorul care l-a jucat pe Aquaman şi care este născut în Hawaii le-a transmis turiştilor pe contul său de instagram să evite călătoriile în insula Maui, unde oamenii se luptă să-şi revină după focurile devastatoare de vegetaţie.

„Nu călătoriţi acolo. Nu vă convingeţi singuri că este nevoie de prezenţa voastră pe o insulă care suferă atât de mult”, a scris Momoa.

El a postat şi un video în care subliniază că e nevoie de timp pentru comunitatea hawaiiană, să jelească, să se vindece şi să reconstruiască.

 

„Asta înseamnă mai puţini vizitatori pe insulă, care să consume din resursele strict necesare, care şi-aşa au devenit extrem de limitate sau chiar mai rău”, a mai spus Momoa.

Comentariile actorului de 44 de ani vin după ce rezidenţii din Maui au povestit scene şocante cu turiştii care înoată în aceleaşi ape în care localnicilor le-au murit apropiaţii şi încă mai sunt număraţi morţii, notează BBC.

Incendiile violente de vegetaţie din insula Maui au omorât peste 90 de oameni, iar flăcările au distrus un sit istoric de o valoare inestimabilă.

Afla mai multe despreincendiimauihawaiijason momoa
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt